Skip links

Мултимедијални настани

dnm

Отворен ден на Средните Училишта во Штип

🧷Почитувани деветтоделенци и родители! ❗И оваа година Општина Штип организира ОТВОРЕН ДЕН за промоција на средните училишта кој ќе се одржи на 28.05.2024 ( вторник ) од 10 до 13 часот во ОУК Дом на млади - Штип 📍Ве очекуваме одблиску да се запознаете со

dnm

Априлијада 24′

Априлијада 24' Во организација на Општина Штип, во соработка со општинските основни училишта и градинките, а во реализација на ОУК Дом на млади - Штип 01 април 2024 година

dnm

ДВИЖЕЊЕ – Music Platform Website Release

We are excited to announce that we are going to be releasing our website dvizenje.com to the public this Saturday! We want to share our excitement with all of you, so that’s why we decided to host an event this Saturday, April 8th at @domnamladishtip,

dnm

Текстилијада 6 – во соработка со Гласен Текстилец

Текстилијада 6 - во соработка со Гласен Текстилец, 7 и 8 октомври. 07. Октомври со почеток од 19:00 часот. Изложбата е на тема: „Плата за живот“ на уметницата Јана Јакимовска. 08. Октомври со почеток од 19:00 часот. Уметничката изложба на стрип „Супер работничка“, Стрипот е

dnm

4 роденден на извидничкиот одред Еквинокс – 12.03.2022

На 12.03.2022 во дворот на ОУК Дом на Млади, Извидничкиот одред Еквинокс ги одбележа својот 4-ти роденден, како и 22 февруари - денот на извидниците, со свечена церемонија за давање завет за најновите членови и мала коктел забава. На настанот освен што присуствуваа родители, другарчиња

dnm

“Никулци” – Културно уметнички перформанс на млади уметници 23.06.2021

Културно-уметнички перформанс на млади уметници од Штип кои ќе презентираат дела од литературата, ликовната уметност, фотографија, драма. Спој од повеќе уметности во една заедничка уметност. Настанот опфаќа изложба на поезија, цртежи, фотографии и сценска изведба (комбинација на монолог и поезија). Никулци е организиран од Маја

dnm

Мултимедијален настан, организиран од матуранти од СОУ “Јане Сандански” Штип

Мултимедијален настан, организиран од Ана Стојанова, Стефанија Митева, Ирена Миовска, Ангела Радмановиќ и Михаил Илиев матуранти од СОУ "Јане Сандански" Штип. Преку разни уметнички творби ги прикажаa своите проектни задачи за матура. Започнувајќи од 11:30 со изложба на фотографии на теми "Животот на уметниците" и