Skip links

Текстилијада 6 – во соработка со Гласен Текстилец

Текстилијада 6 – во соработка со Гласен Текстилец, 7 и 8 октомври.

07. Октомври со почеток од 19:00 часот. Изложбата е на тема: „Плата за живот“ на уметницата Јана Јакимовска.
08. Октомври со почеток од 19:00 часот. Уметничката изложба на стрип „Супер работничка“, Стрипот е дело на уметникот Никола Костовски.

Активноста е поддржана од Меѓународниот центар Олоф Палме од Шведска.

Leave a comment