Skip links

Отворен ден на Средните Училишта во Штип

🧷Почитувани деветтоделенци и родители!
❗И оваа година Општина Штип организира ОТВОРЕН ДЕН за промоција на средните училишта кој
ќе се одржи на 28.05.2024 ( вторник ) од 10 до 13 часот во ОУК Дом на млади – Штип
📍Ве очекуваме одблиску да се запознаете со профилите кои ги нудат средните училишта од Штип и да ви помогнеме да го направите ВИСТИНСКИОТ избор!

Leave a comment