Skip links

Прослава на светскиот ден на извидниците – ИО Еквинокс

Денес во Дом на Млади се оддржа Централна прослава на светскиот ден на извидниците. ИО Еквинокс од Штип беа домаќини на овој убав настан. Во склоп на настанот се оддржа и крводарителска акција, изложба на стари реквизити и фотографии, и други активности.

Leave a comment