Skip links

Градско Матине

Градско Матине заедно со Флудер, Михаил Илиев и Емили
3ти февруари во Дом на Млади!
Овој музички настан е прв настан од овој жанр за 2024 година
со внимателно избрани диџеи кои креираат и продуцираат своја музика.
Влез 200мкд

Leave a comment