Skip links

Градско Матине 01.03.2023

Градско Матине со @emily_nas_za_vas , @mihail_spgr и @bazel во Дом на Млади! На настанот ќе се промовираат авторски звуци. На ваше барање – Градско Матине го оддржуваме втор пат во 2024 година, со внимателно избрани диџеи!
Влез 200мкд

Информации и резервации на 032/394-243 или во порака

Leave a comment