Skip links

Викенд дружење на работилницата за пишување на Мотивационо писм – во соработка со NECI NMK

Викенд дружење на работилницата за пишување на Мотивационо писмо.
На ден 29.04.2023 година се одржа втората работилница од циклусот работилници кои ќе следат во идниот период, циклусот работилници се дел од проектот Направи чекор!
Едукатор : Сандра Ташкова
🎯Целата на проектот е да се зајакнат економските капацитети на девојки и жени од нашата локална заедница.
Бидете во тек со идните повици и следете ја нашата fb страна.
Проектот е финансиран од страна на Општина Штип.
Дом на млади Штип

Leave a comment