Skip links

The Hounds во Дом на Млади

Овој бенд повеќе од една деценија успешно опстојува на македонската музичка сцена. Нивниот албум „Самосвест“ за прв пат ќе биде промовиран во Штип. Оваа година слават 15 години од формирањето.
Информации и резервации во порака на социјалните мрежи или на
032/394-243
29 април
21:00ч
Влез слободен

Leave a comment