Skip links

„ГЛУМиЦИ“ – Театарска претстава

Во ДНМ за прв пат ќе биде одиграна победничката претстава од минатогодишниот 47. МОТ фестивал – „Глумици” во изведба на „Артопија“. Претставата говори за театарот и за сите оние во него, како и за неговото позиционирање во светот, за сето она за што се мечтае, за страдањето, за вербата во подобро утре.
Играат:
Наташа Петровиќ
Бојан Кирковски
Симона Спировска
Ненад Митевски
Кристина Леловац
Никола Наковски
Никола Ристевски
Дениc Aјдарович

Цена на билет – 200 денари
Информации и резервации: 032/394-243

Leave a comment