Skip links

Работилница: Парадоксот на социјалните медиуми: Навигација во лажни вести во светот на дигитално учество.

08.05.2023 (понеделник) Работилница:
Парадоксот на социјалните медиуми: Навигација во лажни вести во светот на дигитално учество.
Оваа работилница е продукт на обуката од која беа дел нашите членови Баже Коцев и Петар Златков во организацијa Coalition of youth organizations SEGA како дел од проектот
„Дигитално учество и активно граѓанство (DigiPAC)“ ACTIon финансиран преку Ерасмус+ програмата кој има за цел да помогне во промовирање на граѓанското образование, активно дигитално граѓанство и демократско учество на младите во формално и неформално образование.
во соработка со: Network for European Citizenship and Identity North Macedonia – NECI NMK

Leave a comment