Skip links

Dirty Side – Back to 80′

14.10.2022 – Dirty Side – Back to 80′

Dirty Side е наш состав кој функционираше долги години на македонската поп-рок сцена. После неколкугодишна пауза бендот повторно ќе свири на сцената во Дом на Млади. Оваа ретро стил забава е за сите кои сакаат да ги слушнат најголемите поп-рок хитови на 80тите.

Leave a comment