Skip links

Филозофски филмски фестивал во соработка со СОУ Гимназија “Славчо Стојменски” – Штип

Едукативна програма на Филозофскиот филмски фестивал – Средношколска видео лектира, во соработка со СОУ Гимназија “Славчо Стојменски” – Штип.
Проекција на филмот 12 гневни луѓе (12 Angry men, 1957) на Сидни Ламет.

Leave a comment