Skip links

„Од сон до реалност“ едукативно – истражувачки проект, креативни работилници за театар

Почнуваме со нови театарски работилници за деца 🎉

🎭 По успешната реализација на проектот, „Од игра до театар“ во 2021 година, продолжуваме со нови работилници. „Од сон до реалност“ е едукативно – истражувачки проект кој низ форма на креативни работилници за театар, има за цел да ја поттикне љубопитноста за неформално учење кај децата.

🙋‍♀️ Работилниците се наменети за деца од 8 до 13 годишна возраст. Почнуваме на 19ти април (вторник) во 18 часот.
Ментор на проектот Ава Хусеини/дипломирана актерка.

За повеќе информации јавете се на 077/897-186

Leave a comment