Skip links

Перкусии на светот – Афро Гигано

Срцето на проектот Афро Гитано е современ микс на музички традиции. Некаде помегу Африка и Балканот, музичките култури имаат многу заедничко и Афро Гитано го докажува тоа. Здрава доза на Хип-Хоп го комплетира овоj микс!

Настапуваат:
Диџеј Гоце (Саф)
Тони Китановски
Баба Сисоко

24/05 петок 20:00 часот.
Летна концертна сцена Дом на Млади
Влез 200мкд

Leave a comment