Skip links

Од А до Штип

Од А до Штип – фестивал на хип хоп музика и урбани култури
25.05.2024 сабота на летната концертна сцена во ОУК Дом на млади – Штип

Набавете ги Вашите влезници со време и Ве чекаме во Штип на најголемиот ХИП ХОП фестивал во Македонија!
Купете карти на продажните места:
📍Тобако Lucky Star (центар)
📍Тобако Тоби (сењак)
📍Маркет Траком (дузлак)
🌐Или онлајн на https://tickets.domnamladi.mk/product/a-do-stip/

Leave a comment