Skip links

Велигденски Концерт – Македонски Евергрини на ДМУЦ “Сергеј Михајлов”

ДМУЦ ,,Сергеј Михајлов” Штип, со задоволство ви го најавува овогодишниот Велигденски концерт во поинакво музичко издание ✊
На 15 мај во ОУК Дом на млади – Штип повторно ќе бидете сведоци за квалитетот кој го поседуваат нашите ученици и вработени 🍀

Leave a comment