Skip links

Лутон и Счепа во Дом на млади

🎯Имаме одлична можност да слушнеме вистински клубски звуци!
Внимателно одбрана музика од ЛУТОН и СЧЕПА за незаборавен настан!
🎯На истата сцена ќе настапат и нашите МИХАИЛ и ЕМИЛИ !
Ја започнуваме пролетта во знакот на диско музиката!
🕘27 април / 21:00ч
📍Дом на Млади – Штип
🎟️ 350мкд
Информации и резервации на 032/394-243

Leave a comment