Skip links

Традиционален божиќен концерт

Традиционалните божиќни концерти се белег на ДНМ!
Оваа година ги имаме Соул Фуд од Скопје, а ќе им се приклучи и Кире Најдовски на гитара!
05 јануари (петок) со почеток од 21:00 часот.

Leave a comment