Skip links

Претпразнична ДНМ носталгија со Саут Парк и Емили Нас

22.12.2023 (петок)
Претпразничен музички перформанс во склоп на ДНМ НОСТАЛГИЈА, со добро познатиот македонски бенд САУТ ПАРК и Емили Нас.
Информации и резервации на 032/394-243 или во порака фејсбук или инстаграм
ВЛЕЗ 100мкд

Leave a comment