Skip links

Рудолф и Елф – Новогодишна детска претстава

Детска новогодишна претстава, во која дечињата ќе имаат можност да се дружат со најатрактивните новогодишни ликови Рудолф, Елф, Дедо Мраз и Снежната Кралица.
Дојдете и да им помогнеме на Рудолф и Елф да ја променат приказната за Снежната Кралица за таа повторно да стане добра!

Leave a comment