Skip links

Годишен ревијален концерт на ЗГ Хор Шчипјани

Здружението на граѓани Хор Шчипјани го организира својот годишен концерт под името “Свети Никола” – патронат на Општина Штип. Оваа наша благородна определба што значи вредносно продолжување на традициите во негувањето на хорското пеење и старата староградска песна ќе биде збогатена со нашите пријатели Пејачката Група Орнаменти со своја програма и групата Беровски Тамбураши со своја програма.

ОУК Дом на млади – 16..12.2023 со почеток од 18:00 часот

Leave a comment