Skip links

Астибо Џез Фестива 2023

Астибо Џез Фестивал, во организација на Дом на Млади – Штип, 11. издание.
19.09.2023 година, (вторник) со почеток во 20:00 часот.

Настапуваат:
Skopje Jazz Inc
Гоце Стевсковски Квинтет
Влатко Стефановски Трио

влезници на: https://tickets.domnamladi.mk

Leave a comment