Skip links

Промоција на книгата „Радоста на постоењето“ од Симона Петреска

Писателката Симона Петреска во Домот на млади, ќе одржи промоција на својата прва книга “Радоста на постоењето”
на 05.10.2023 (четврток) со почеток од 19:30 часот.

За книгата таа вели дека мотив ѝ бил нејзиниот личен развој, а нејзиното искуство го преточува на хартија, оставајќи простор секој, индивидуално да ја извлече пораката од книгата, во зависност од тоа со какви моменти се соочува во животот.

Leave a comment