Skip links

Голем концерт – Коки Јанков

Подгответе се за неверојатно музичко искуство! Ве каниме на концерт – Коки Јанков во срцето на Штип! Со неверојатна енергија и незаборавни моменти, Коки и неговиот бенд ќе ве однесат на неверојатно патување преку музиката и хитовите на ДУЛЕ И КОКИ што добро ги знаете и сакате!
Оваа вечер ќе биде исполнета со многу емоции и многу среќни мигови!
Набавете ги вашите билети сега и бидете дел од оваа фантастична музичка приказна!

Leave a comment