Skip links

Од А до ШТИП – Фестивал на Хип-Хоп музика и урбани култури!

Чест ни е што дел од најдобрите изведувачи во индустријата ќе бидат наши гости. Подгответе се да се забавувате, пеете и да бидете дел од енергијата додека уметниците на сцената испорачуваат наелектризирани изведби.
Без разлика дали сте голем обожавател или само сакате добра музика, овој хип хоп фестивал гарантирано ќе ја обележи пролетта!

Влезниците можат да се купат во ОУК Дом на млади – Штип, Хит Тобако, Тобако Тоби – Сењак или на следниот линк: https://tickets.domnamladi.mk/product/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bb-%d0%bd%d0%b0-%d1%85%d0%b8%d0%bf-%d1%85%d0%be%d0%bf-%d0%bc%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%b0/
Цена на билети:
200 денари до 10ти мај
300 денари од 10ти мај до 26ти мај
500 денари на ВЛЕЗ

Leave a comment