Skip links

Винил Берза во Штип

Од А до Штип ја организираше првата Винил Берза во Штип, насловена како Винил Бутик.
До следното издание!
Музика пуштаа: Dj Chiko, Double G, Dj Oky Doky, Dj Ilich
Официјален фотограф на фестивалот: Мартин Стефановски

Leave a comment