Skip links

„Леб и Сол“ – Концерт

Ре-отварање на реконструираната летна сцена на Дом на млади со голем концерт!
Леб и Сол, ги повикува сите свои фанови на едно незаборавно музичко искуство, со енергичен настап и магични мелодии!
Ова е вистинскиот момент да се освежите со звуците на Леб и Сол, во живо!
Не пропуштајте да бидете дел од овој настан!
Влез 200 денари
Влезници во Дом на Млади – Штип или на линкот
https://tickets.domnamladi.mk/product/%d0%bb%d0%b5%d0%b1-%d0%b8-%d1%81%d0%be%d0%bb/

Leave a comment