Skip links

Промоција на стихозбирка “Поетски поздрав на чет’рсе”

Промоција на стихозбирката “Поетски поздрав на Чет’рсе” која се одржува по девети пат, девета година по ред, во соработка со здружението на граѓани литературен клуб “Искра” – Штип.

22.03.2023 (среда)
почеток 14:30 часот
Влезот е слободен

Leave a comment