Skip links

Музички Хепенинг ЧЕТ’РСЕ

Музички хепенинг “Чет’рсе” кој се оддржува традиционално секоја година на денот на пролетта, а е поврзан со историјата и традицијата.
Ќе настапат повеќе групи:
Jасмин Бенд
Hot Line
Локал Драјв
Ука Бука
Почеток 20ч
ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

Leave a comment