Skip links

Stand-Up комедија со Игор Баркли Стојанов

За прв пат во ДНМ со свое Stand-up Show ни гостува Игор Баркли Стојанов.
Да ја дочекаме пролетта со насмевка!

21.03.2023 (вторник)
Почеток
20:00ч
Влез
100 денари

Leave a comment