Skip links

Промоција на Книга – „Полуотворено“ од авторот Милан Чекрџин – Цеф

Промоција на книгата “Полуотворено” на Милан Чекрџин, музичар, организатор на DIY настани од Зрењанин, тур-менаџер,
кој во 2014-та добива 3 ипол годишна затворска казна заради поседување на недозволени супстанци во неговиот дом.
Книгата е всушност затворски дневник од неговиот престој во полуотвореното одделение во Сремска Митровица,
сите затворски искуства низ призмата на еден активист, вегетаријанец, панкер…

Како може да се најдеме во невоља, кои се последиците од поседувањето недозволени супстанци…
Слушнете ја приказната на Милан Чекрџин на 2ри Март во ОУК Дом на млади – Штип, почнувајки од 20ч.

Leave a comment