Skip links

„Да Болит“ со Никола Тодороски – Stand Up

По барање на штипската публика, најбараниот комичар и мајстор за стендап шоу – Никола Тодороски повторно доаѓа во Штип, меѓутоа премиерно само за штипјани, ќе го изведе неговото најново, спектакулатно стендап шоу со наслов: “ Да БолиТ со Никола Тодороски”. Станува збор за неговите
најдобри и најуспешни фори со помош на кои сите овие години наназад, Тодороски успева да го насмее цел Балкан!

Дом на Млади – Штип
28.02.2023
влез 250 ден.
резервации на тел 032/394-243

Leave a comment