Skip links

Движење 002

13.01.2023. (петок)
почеток: 20:00 часот.

“ДВИЖЕЊЕ” е музчки настан кој што има цел да промовира локални музички артисти, со цел да ги подигне стандардите на музичката и клубската сцена во државата, промовирајќи добри вечери без резервации, скап алкохол и непотизам.

Leave a comment