Skip links

Диџеј Славе / Градско Матинеѐ

Диџеј Славе – Градско Матине
04.02.2023 (сабота), почеток 21:00 часот.
Влез Слободен
Резервации на: 032/394-243

Диџеј Славе е еден од малкуте диџеи кои опстоиле на сцената повеќе од 20 години. Се појавува како официјален диџеј на Легијата, Мозаик, Чиста Околина. Освен ХИП-ХОП музиката, опфаќа повеќе музички правци и е вистински миленик на публиката.

Leave a comment