Skip links

Традиционален Божиќен концерт – Сашо Гигов Гиш и Пријателите

Божиќните концерти после долга пауза се враќаат во ДНМ!
05.01.2023 / 21:00ч
Сашо Гигов Гиш и Пријателите – GIG OFF

Информации и резервации на 032/394-243
БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ

Leave a comment