Skip links

WHY NOT Band / DNM Nostalgia

Ќе ја завршиме годината со уште еден од низата ДНМ Носталгија настани, кои го враќаат духот на старото диско.
За сите генерации кои почитуваат култура и одлична музика, на ваше барање – WHY NOT Band!

23.12.2022 (петок) почеток 21:30 часот.
БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ

Leave a comment