Skip links

КОНЦЕРТ TroYa – “Have the blues”

Драги пријатели, чест и задоволство ни е да ве поканиме на “Have the blues” концертот на TroYa.
сабота (03.12.2022) со почеток во 21:00 часот, во Дом на млади Штип.
Каде што освен специјалниот гостин GURU HARE , со TroYa ќе настапат и Ивица Јорданов, Александар Бошков и Божидар Јорданов.

Leave a comment