Skip links

Откривање на мурал на Божидар Симоновски

Откривање на мурал на Божидар Симоновски.

08. Ноември.
16:00 часот. Откривање на муралот од страна на Божидар Симоновски и Елена Поповска автор на муралот.
Соло настап на Божидар Јорданов за врема на откривањето на муралот.
17:00 часот. Настап на Hot Line Band – мала сала ОУК Дом на млади – Штип.
ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН.

Leave a comment