Skip links

Денови на Германскиот филм

Денови на германскиот филм.
Дом на млади – Штип заедно со Europe House – Струмица и Германската амбасада, Ве покануваат на Денови на германскиот филм на 25 и 28 октомври, проекциите се со почеток од 18:00 часот, влезот е слободен.

Филмовите се прикажуваат на оригиналниот јазик, германски, со превод на македонски јазик.

Leave a comment