Skip links

ШКЛ 37, Концерт – Фиц, Студени нозе

Концерт – Фиц Студени нозе
Во склоп на 37 Штипско културно лето.
06.07.2022 летна сцена ОУК Дом на млади,
почеток 21:30 часот.
Влезница 100 ден.

Leave a comment