Skip links

ШКЛ37 – Концерт

Концерт во склоп на 37 Штипско културно лето. Комбинација од класика и џез.
Настапуваат: Давид Миладинов, Илија Белистојаноски, Марина Јаневска, Елена Силјаноска, Александар Бошков.
Влезсот е слободен
Почеток 21:00 Часот.

Leave a comment