Skip links

ШКЛ21′ – Изложба на фотографии – ФКК “Ванчо Прќе”

ШКЛ21′ – Изложба на фотографии – ФКК “Ванчо Прке”

Изложба на членовите на ФКК ВАНЧО ПРКЕ ШТИП:
Зоран Здравев;
Тоше Ристов;
Тоши Трајчев;
Биљана Кошарска;
Михаил Бутнејски;
Маја Крстевска Коларова;
Глориа Малинова.

На изложбата може да се видат фотографии со повеќе мотиви во кои секој фотограф го искажува своето креативно око. Разноликоста на композициите ќе биде предизвик за љубителите на фотографијата кои ќе имаат можност да ги пронајдат приказните сокриени во фотографиите.
ФКК ВАНЧО ПРКЕ заедно со ДОМ НА МЛАДИ и ОПШТИНА ШТИП во склоп на Штипско културно лето 2021 година на 21 јули, по долги години го организира овој настан кој ќе го означи новото функционирање на добро познатиот клуб со долгогодишна традиција на постоење и создавање.

Leave a comment