Skip links

ШКЛ21′ – Џез Концерт – Филип Стевановски Бенд

Филип Стевановски бенд на ШКЛ21′ настапija во формација ТРИО и воедно направија концертна промоција на нивниот последен џез албум LET’S GO.
ОУК Дом на млади – Штип 14.07. (среда) 21:00 часот.

Leave a comment