Skip links

New year stream – 31.12.2020

Дом на млади – Штип, со светски онлајн дочек на Новата 2021-ва година

Домот на млади вечерва организира онлајн диџеј забава, која изгледа навистина светски. Сите забави што ги посведочивме во 2020та година, беа онлајн – па да ја завршиме и испратиме како што е редот.

Leave a comment