Skip links

Промоција на роман ,,Поминав, но не застанав’’ на Павел Миленковски

Промоција на првиот роман ,,Поминав, но не застанав’’ на Павел Миленковски.

Павел Миленковски :
,,Инспириран од нашата реалност, од случувањата во нашето општество преку ликот на еден млад човек се обидов да раскажам една реална, но и необична приказна. Сите ние сме луѓе сите ние поминуваме низ разни моменти, но најважното е дека ние никогаш не треба да застанеме на едно место секогаш треба да продолжиме право кон подоброто бидејќи подоброто секогаш постои.”

Leave a comment