Skip links

Кино за деца “Песноден”

ПЕСНОДЕН!
Прв игран детски мјузикл на 5+ Фамилија, посветен на Денот на Песната!
На 4 (среда),  5 (четврток) и 6 (петок) декември 2019год. со почеток во 19:00 часот во Дом на млади Штип!
За игри и песна, први!

Leave a comment