Skip links

Хуманитарен концерт – Свириме и пееме со молитва за Симона

(UNPLUGGED EVENING)
Среда, 30.10.2019 со почеток во 19:30 ч. во просториите на Дом на Млади-Штип ќе се оддржи хуманитарен музички настан под мотото “Свириме и пееме со молитва за Симона“.
На настанот учество ќе земат наши штипски музичари:
Коки Јанков – виолина
Трајче Ефремов
Ивица Јорданов – Морал
Петар Чичев – No End
Иле Здравев – No End
Дејан Коцев и Сања Стаменкова
Влезот е слободен, ќе бидат поставени кутии за доброволен прилог.

Leave a comment