Skip links

Со срце за Симона

Под мотото „Со срце за Симона“, штипјани викендов уште еднаш ќе застанат зад својата сограѓанка Симона Хаџи-Тошев.
Настанот ќе се одржи во ОУК,,Дом на млади“ Штип, во сабота, на 26-ти октомври, со почеток во 20:00 часот. Влезниците ќе бидат по цена од 100 денари,сите средства собрани од продажбата на влезниците за забавата ќе бидат донирани за лекување на 4 годишната Симона од Штип.

Артисти:
Vladimir(happy people)
Ninno Mancini
Mario Arsov

Leave a comment