Skip links

Концерт на Камерен Оркестар Битола – ШКЛ 24′

Во склоп на Штипско Културно Лето, Ви најавуваме концерт со најголемите хитови од 80-тите и 90-тите, во изведба на Камерен Оркестар Битола.
Придружете ни се за носталгично патување низ времето додека ги слушаме омилените песни од најголемите децении во музичката историја. Од иконски балади до најенергичните музички теми, овој концерт ќе понуди уживање за сите.

Не го пропуштајте ова незаборавно искуство!
07 јули / 21:00ч
Дом на Млади – Штип
Бесплатен влез

Leave a comment