Skip links

“Колонија на различностите” – 2023

Ликовна работилница – “Колонија на различностите” која ќе се одржи по четврти пат од 20 до 22.11.2023
во просториите на ОУК Дом на млади – Штип, под менторство на:
Ристе Мицевски – Ликовен уметник и Борче Петровски – Дефектолог.
Работилниците за изработка на делата ќе се одржуваат на 20 и 21.11 (понеделник и вторник)
со почеток од 11:00 часот.
На 22.11 (среда) со почеток од 19:30 часот ќе се одржи изложба на која ќе бидат изложени изработените дела од страна на учесниците во колонијата.

Leave a comment